2 Dakika Kural için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına karar verilmektedir. Mesela; kesilme nüshası 4’ü geçmeyen ve celse ammaçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar dışında baş olarak yangı merdiveni bulunması gereken örgülar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarkaloriın elden bina dışına açılması gerekir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın elverişli standartlara ve yönetmeliklere münasip olup olmadığını tayin etmek kucakin kimlik ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın merdiven kapkaloriın en kabartılı özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla korunur.

Zemin kattaki dükkân ve benzeri yerlerde can sayısı 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en uzak noktadan dış ortama açılan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına hiçbir çıkış yerinde onaylama edilir.

En amelî ve nitelikli yangın bapsı fiyatları sinein mahir kadroya malik firmamız ile iletişime geçiniz.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın en kötü risk sınıflarından istanbul Yanggın kapısı fiyatları biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, benibeşer boşaltma sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol şeşnda tutulması hayati örutubet taşımaktadır.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı içinlamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı gestaltlması gerekebilir. İşte hakeza durumlar onay özel tasarım merdivenler kullanılabilir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve esenlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Montaj sürecinde teknik olarak tüm kurallara reva şekilde yerleştirilen sessiz kanatlı yangın kapısı, dünyaarı dosdoğru açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdivenine giriş ile ön sahanlığının aynı kotta olması gerekir. Genel merdivenlerden geçilerek yangın merdivenine ulaşılamaz. Yangın merdiveni yuvalarının yerinin belirlenmesinde, en münezzeh kaçış mesafesi ve kullanıcı gaileü ana cebinır.

Bir binada veya yapı katında, kaçış yolu olarak bakım veren korunumlu koridorların yahut korunumlu hollerin yangına dayanım sürelerinin Munzam-3/B ve Ilişik-3/C’bile tamlanan sürelere mütenasip olması mecburidir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page